New Step by Step Map For su kaçağı tespit

Wiki Article

Termal Kamera: Su kaçağının olduğu noktayı tespit etmek için termal kameralar kullanıyoruz. Bu kameralar, su kaçağının oluşturduğu sıcaklık değişimlerini tespit ederek, kaçağın yerini belirlememizi sağlıyor.

Genel hatlarıyla tesisatçı kime denir sorusunun cevabını verdiğimize göre tesisatçının ne iş yaptığını ayrıntılarıyla anlatmaya geçebiliriz. Yukarıda belirttiğimiz gibi tesisatçı genel olarak evlerin su tesisatıyla ilgilenen kişilere verilen bir isim. 

Termal kameralar, bu alanda kullanılan cihazlardan biridir. Bilindiği gibi termal kameralar, sıcaklık farklarını etkili olarak tespit etmektedir.

​Boğaziçi Tesisat yapmış olduğu tüm tamir işlemlerine en az 1 yıl yazılı olarak GARANTİ vermektedir.

Arıza tespitine gelen servisimizin su kaçağının olduğu noktayı bulduğunda tamiratını da yapmakla görevlidir. Arızalı olan tesisat borularının tamirat ücretleri fifty ila a hundred and fifty TL arasında değişmektedir.

Yüksek Basınç: Gece ve gündüz suyun sıklıkla kullanım zamanına uygun olarak borulara farklı basınç sistemi uygulanmaktadır. Buna bağlı olarak borunun kaldıramayacağı oranda su basıncı gelmesi işlemi ile su kaçaklarına neden olmaktadır.

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır Su verimliliğini artworkırarak, suyun israf su kaçağı tespiti edilmesini engelleyerek ve su kaynaklarının sürdürülebilir şekilde kullanılmasını teşvik ederler.

Merhaba ben Sadettin Elektrik ustasıyım 35 yıldır bu mesleği yapıyorum, Su tesisatı ve mekanik işlerinden de anlıyorum, Her türlü Elektrik ve tesisat işlerinizde yardımcı olurum..

En iyi cihazları kullanarak, seramikleri ya da duvarlarını kırmadan su kaçaklarını tespit ediyoruz. Aşağıda sizlere en çAlright kullandığımız su su kaçak tespiti kaçağı bulma yöntemlerini sıralıyoruz:

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına 2 yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak su kaçak tespiti için bize ulaşabilirsiniz

Korozyon: Korozyon boruları su kalitesine bağlı olarak su sızıntılarına yol açabilmektedir. Arıtılmış olan suyun kireçlenme oranı da ortadan kalkacak ve su kaçağı tespit yumuşak bir yapı ile tesisat sisteminden iletilecektir.

Bu durum rahatsız edici ve sinir su kaçak tespiti bozucu durumları da beraberinde getirerek tartışamaya neden olur. Bunu anlamanın ustaca bir yolu vardır. Bina havalandırmasına bakarak suyun en yoğun ıslak ve damlayan yeri hangi daireye denk ise sorunun o dairede olması %ninety nine dur. Su kaçağının hangi daireden kaynaklandığından emin olmaz iseniz uzman servis isteyin.

Üst katta bulunan kişilerin su kullanımı olduğunda akma yapar. Akan yerin rengi farklı olduğu gibi koku da yapabilir. Bu belirtiler ile karşı karşıya iseniz kaçağın pimaş borusundan olduğu tahmin edebilirsiniz.

Radyatörleri ve Isıtma Sistemini İnceleyin: Eğer evinizde radyatörler veya ısıtma sistemleri varsa, bu sistemlerin etrafını kontrol edin. Sızıntılar bu bölgelerde de meydana gelebilir.

Report this wiki page